Batalla’dan ilk ziyaret eski dostuna; Şampiyonlar buluştu!

Bursa’ya gelen Bursaspor’un efsane isimlerinden Pablo Martin Batalla, Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi’nde geleceğin futbolcu adaylarıyla bir araya gelirken, renkli görüntüler ortaya çıktı. Arjantinli yıldız, şampiyonluk sezonunda birlikte oynadığı Sercan Yıldırım’la hasret giderdi

Batalla’dan ilk ziyaret eski dostuna; Şampiyonlar buluştu!

Bursaspor’un efsane isme Pablo Martin Batalla, şampiyonluk sezonunda beraber forma giydiği Sercan Yıldırım’la bir araya geldi.

Kendisi için yapılan heykelin açılışı ve gerçekleştireceği programlar nedeniyle Türkiye’ye dönen ve 2 ay Bursa’da kalacağı öğrenilen Arjantinli yıldız, Nilüfer Belediyesi Sercan yıldırım Futbol Akademisi’ni de ziyaret ederek hem eski takım arkadaşı hem de geleceğin futbolcularıyla buluştu.

BÜYÜK İLGİ
Pablo Martin Batalla uzun süre sonra şampiyon kadrodaki Sercan Yıldırım’la bulaşmanın mutluluğunu da yaşadı.

Oldukça heyecanlı olan Arjantinli yıldıza geleceğin futbolcu adayları da büyük ilgi gösterdi.

Genç futbolcu adaylarıyla buluşan Batalla’nın oldukça keyifli olduğu gözlendi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada renkli görüntüler da ortaya çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X