Batalla’nın yanına Guillermo Fernandez

Bursaspor, dün OLAY SPOR’un duyurduğu Arjantinli orta saha oyuncusunun transferini bitirdi. Arjantin Ligi takımlarından Godoy Cruz’da forma giyen 25 yaşındaki futbolcunun transferi kiralık olarak gerçekleşecek ve satın alma opsiyonu yeşil beyazlılarda ola

Batalla’nın yanına Guillermo Fernandez

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Guillermo Fernandez’in transferinde mutlu sona ulaştı. Başkan Ali Ay’ın geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında transferini çok istediklerini belirttiği 25 yaşındaki oyuncunun gerek kendisiyle gerekse kulübüyle anlaşmaya varıldığı belirtildi. 25 yaşında ve 1.78 boyundaki tecrübeli futbolcu Arjantin Ligi takımlarından Godoy Cruz’da forma giyiyor.

SATIŞ OPSİYONLU!

Fernandez, Cruz forması ile 106 maçta 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Arjantinli oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2019’da sona eriyor. Bursaspor’un bu transferi kiralık olarak gerçekleştireceği ve satın alma opsiyonunun yeşil beyazlı kulüpte olacağını belirtildi. 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynanan Fernandez’in transferinde scouting ekibinin ısrarcı bir tutum sergilediği öğrenildi.

JORQUERA GİDERSE Mİ?

Scouting ekibinin başında bulunan Özhan Pulat’ın Arjantin’de bizzat izlediği ve beğendiği tecrübeli futbolcu Boca Juniors kulübünün altyapısından yetişti. Fernandez imza atması durumunda kariyerinde ilk kez Arjantin dışında forma giyecek. Bu arada sözleşmesi devam eden Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera ile yollarını ayırması halinde Fernandez’in kente gelerek sözleşmeyi imzalayacağı iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X