Batalla’sı olan her zaman kazanır!

Bursaspor’un Afyonkarahisar kampında Tango rüzgarı esiyor… Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı takımda moraller süper. Pablo Martin Batalla’nın yer aldığı takımın bileği bükülmüyor.

Batalla’sı olan her zaman kazanır!

TFF 1.Lig’de 3. sezonunu geçirmeye hazırlanan Bursaspor’un Afyonkarahisar kampı neşeli geçiyor… Perşembe gününden bu yana kampta bulunan yeşil beyazlı takımda tempo her geçen gün artarken, Pablo Martin Batalla rüzgarı esmeye devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Er’in ekibinde yardımcı antrenörlük yapan Batalla, tüm çalışmalarda futbolcularla birlikte ter dökerken, çift kale maçlarda da yer alarak hünerlerini sergiliyor. Sonuçta kazanan hep Batalla’nın forma giydiği takım oluyor.

TEK ÇALIŞMA YAPTILAR

Yeşil beyazlılar, sezon başı hazırlıklarının ikinci etabınında dünü tek çalışmayla geçirdi. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde sabah gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas pres çalışmalarıyla devam etti. Ardından tempolu koşular yapan yeşil beyazlılar son bölümde çift kale maç oynadı. Yeşil beyazlılar hazırlıklarına bu sabah yapacağı çalışmayla devam edecek.

Sakatlar ayrı çalıştı

Yeşil beyazlı takımda sakatlıkları süren İsmail Çokçalış ve Hasan Basri Ünal’ın tedavileri devam ederken, Tuğbey Akgün, Eren Güler ve Ahmet Furkan Özcan takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlıkları olan Vefa Temel, Ozan İsmail Koç ve Tayfun Bebek ise antrenmanda yer almadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X