Batı Kurumsal’dan Bursa’da anlamlı sürpriz

Global akaryakıt devi Shell’in kurumsal akaryakıt satış kanalı Premium Reseller bayileri arasında Türkiye’nin ilk 3’ünde bulunan Batı Kurumsal, eğitim ve pozitif ayrımcılık odağındaki sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Önceki eğitim & öğretim yılında “Bir Kitap da Senden” kampanyası ile Yenişehir Balibey Ortaokulu öğrencilerine, kütüphane kazandıran Batı Kurumsal, bu okul yılında ise aynı okulun 40 gencinin okul formaları ile eğitim kurumunun spor malzemelerini temin etti.

Batı Kurumsal’dan Bursa’da anlamlı sürpriz

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile oluşturulan protokol kapsamında Yenişehir Balibey Ortaokulu öğrencilerine anlamlı bir sürpriz yapan Batı Kurumsal, gençlerin yeni okul yılına eksiksiz başlamasını sağladı.

Batı Kurumsal Genel Müdürü Ulaş Güner’a desteğinden dolayı teşekkür belgesi ve çiçek verildi…

Temel bakış açılarının “Yaşama dokunmak” olduğunun altını çizen Batı Kurumsal Genel Müdürü Ulaş Güner “Önceki yıl desteklenmesi gereken dezavantajlı bireyler ile eğitimi sosyal sorumluluk projelerimizin öznesi olarak belirledik. Eğitimi çok önemsiyoruz. Bir gencin eğitim yolundaki engellerini kaldırdığınızda geleceği de değiştirme gücünü yakalıyorsunuz. Bu vesile ile Yenişehir Balibey Ortaokulu’nda eğitim gören 40 gencin eğitim kıyafetlerini, okulun da spor malzemelerini temin ettik.” dedi.

2023 başında bedensel engelleri sebebiyle sosyalleşemeyen, yürüme engelli bireylere tekerlekli sandalye armağan eden Batı Kurumsal, istasyonlarında oluşturduğu kitap kumbaralarıyla, ihtiyaç sahibi okullar için kitap toplamaya devam ediyor. Bir Kitap da Senden kampanyasına müşterilerinin de büyük ilgi gösterdiğini anlatan Batı Kurumsal Genel Müdürü Ulaş Güner “Bu anlamda duyarlılık oldukça yüksek, biz de bu toplumsal dayanışmaya, geleceği aydınlatmak için bir kanal oluşturduk. 2024’de de sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Batı Kurumsal’ın büyüme trendine devam ettiğini de vurgulayan Güner, “İzmir Yolunda hizmete giren yeni istasyonumuzu ülke genelinde yeni noktalar izlemeye devam edecek. 2024 sonuna kadar hedefimiz Türkiye’de farklı şehirlerde 8 istasyona ulaşmak. Shell Premium Reseller kanalındaki 2.lik hedefimize ise çok yaklaştık. Bursa’ya model olacak bir şirket yapısı oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X