‘Batı Trakya davası asla bitmez’

BTTDD Bursa Şubesi’nin 25’inci Olağan Genel Kurulu Merinos AKKM’de gerçekleştirildi. Şükrü Köse, tek aday olduğu kongre sonunda yeniden başkanlığa seçildi.

‘Batı Trakya davası asla bitmez’

Genel kurulda konuşma yapan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu, tüm katılımcıları selamlayarak, “Batı Trakya davası asla bitmez. İki ülke arasındaki ilişkiler her ne kadar yumuşamış olsa da biz Batı Trakyalılar olarak her zaman sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Bursa kongresinin de tüm Batı Trakyalı soydaşlarımıza ve Bursa halkına hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulundu.

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde tek aday olan Şükrü Köse yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonunda tekrar başkanlığa layık görüldüğü için teşekkür eden Şükrü Köse, “Bize gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. Yeni bir kadro ve yeni bir dönemde, sizlerin hizmeti için, derneğimizin çıtasını daha da yukarıya çıkarmak için faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuzdan çıkan sonucun camiamız ve bizler için hayırlar getirmesini dilerim. Bu kadro her zaman camiamız için çalışmayı sürdürecektir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X