Batı Trakya milli davamız her zaman yanınızdayız

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Batı Trakya davasının milli bir dava olduğunu belirterek, ”Batı Trakyalı kardeşlerimiz vücudumuzun bir parçasıdır. Biz meseleye öyle bakarız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize ne düşüyorsa

Batı Trakya milli davamız her zaman yanınızdayız

Edebali, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’nin yeni yönetimini kabul etti. Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Edebali’ye genel kurula katılarak Batı Trakya Türkleri’nin haklı davasına destek olduğu için teşekkür etti. ”Şölen havasının hakim olduğu salondan hep birlikte el ele kol kola çıkmayı başardık. Kazanan Batı Trakya oldu” diyen Emiflatif, güzel hizmetlere imza atmak istediklerini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, ziyaretten ve genel kuruldaki tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür derneklerde ekseni davanın üzerine oturtmak gerektiğinin altını çizen Edebali, şunları kaydetti:

”Ben çok iyimser yaklaştım. En kıymetli zamanınızı bu işlere ayırıyorsunuz. Bu fedakarlıkları yapan insanların nitelikli kişiler olması toplum olarak bizi güçlü kılar. Sizin yönetiminizde de onu gördüm. Yönetimlerin değişmesi, isimlerin farklı olması kurumsal olarak bizim bakış açımızı değiştirmez. Bizim bakış açımız Batı Trakya davasıdır. Batı Trakya milli davamızdır. Batı Trakyalı kardeşlerimiz vücudumuzun bir parçasıdır. Biz meseleye öyle bakarız. Bugüne kadar üzerimize ne düşüyorsa; hem Batı Trakya davamıza hem milli birliğimize, kardeşliğimize yapılması gereken ne varsa yaptık. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Her zaman yanınızdayız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X