Batı Trakyalılar’dan Bozbey’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nde yapılan olağan genel kurulda seçilen yeni yönetim tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Batı Trakyalılar’dan Bozbey’e ziyaret

Ziyarette, Dernek Başkanı Dr. Ali Eminlatif,  yeni yönetim olarak gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Batı Trakya Türkleri’nin azınlık hakları ve sorunlarının çözümü adına iki ülke arasında köprü olmak için mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Başkan Eminlatif, yönetim olarak siyaset üstü bir tavır sergileyeceklerini de vurguladı.

Başkan Dr. Ali Eminlatif ve yönetimini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey de, “Dernekler temsil ettikleri toplumların hakları ve sorunlarının çözümünden sorumludur. O bölgede geçmişin izleri iyi araştırılarak geleceğe taşınmalı. Kurum olarak bizler her zaman dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yanındayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X