BATISİAD’dan Cavit Çağlar’a Onur Ödülü

BATISİAD, iş ve siyaset dünyasında başarıları ile kendilerine büyük gurur yaşatan hemşehrileri Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ‘Onur Ödülü’ne layık gördü. Gecede Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya da kürsüye çıktı.

BATISİAD’dan Cavit Çağlar’a Onur Ödülü

DERYA DEMİR PINAR

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BATISİAD) 2. Olağan Genel Kurulu ve ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ önceki akşam gerçekleştirildi.
Mercure Bursa The Plaza Thermal & Spa Hotel’deki geceye üyelerin yanı sıra Bursa protokolü de yoğun ilgi gösterdi. BATISİAD Başkanı Ahmet Er, güven tazelediği gecede yaptığı konuşmada, 3 sene önce kurulan derneği yönetim kurulu ile birlikte iyi noktalara getirdiklerini söyledi. Kent yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya özen gösterdiklerini dile getiren Er, Bursa ve Batı Trakya arasında köprü olma misyonu ile çalıştıklarını vurguladı.

Vidoyu YouTube kanalımızda izlemek için tıklayın

HİZMETLERİNİ ESİRGEMEDİLER

Batı Trakyalı iş adamlarını tek bir çatı altında topladıklarını belirten Er şöyle devam etti: “İş adamlarımızın aynı dernek altında birbirleriyle olan samimiyetini sağlamak ve karşılıklı ticaret alışverişini gerçekleştirmek için yola çıktık. Bunda da başarılı olduk. Batı Trakya’da nasıl yatırımlar yapabiliriz ve oradaki iş adamlarımızın çalışmalarını ne derecede geliştirebilirizin takipçisi olduk. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalar devam edecek. Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yı da aramıza aldık. Şenol Şankaya ile Cavit Çağlar’ın bizimle olması çok büyük bir kazanım. Çağlar ve Şankaya Batı Trakya sevdası ile hiçbir zaman hizmetlerini esirgemediler.”

BATI TRAKYA İLE İŞ BİRLİĞİ

Ahmet Er, yeni yönetimle dernek üyelerini her alanda bilgilendirmeye, eğitim seminerleri düzenlemeye, içte ve dışta gelişen ticari yenilikleri gelişimleri paylaşmaya devam edeceklerinin altını çizerek, ‘Ayrıca aidiyetimiz olduğu Batı Trakya’ya yapılabilecek ekonomik ve ticari faaliyetleri hayata geçirmek için orada ilgili mercilerle iletişimimizi devam ettirmek ana hedeflerimiz olacak” dedi.

EKONOMİYE DEĞER KATANLAR KÜRSÜDE

BATISİAD’ın 3 yılda bir vereceği ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödülleri’ sahiplerini buldu. Hemşehrileri Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ‘Onur Ödülü’ne layık gördü. Yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Cavit Çağlar adına ödülü Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, eski Çalışma ve Tarım Bakanlarından Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve BATISİAD Başkanı Ahmet Er’in elinden aldı. Ahmet Er, Cavit Çağlar’ın yarım asrı aşkın süredir ekonomik anlamda önemli katkılar sağladığını, on binlere istihdam kapısı açtığını, ayrıca kabinede görev aldığı dönemlerde ve günümüzde uluslararası krizlerin çözümünde önemli roller üstlendiğini vurguladı. Gecede, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Osmangazi Belediyesi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, TİAD Başkanı Levent Sadık Ahmet, Şahinler Mukavva, Sanpark Otomatik Parklanma Sistemleri, İbraş Kauçuk, Al İpek, Has Asansör ve Şem Lastik’e de ödül verildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

BATISİAD’ın Ahmet Er başkanlığındaki yönetim, ‘Ali Ömeroğlu, Cihat Yusufoğlu, İbrahim İsmailoğlu, Gürcan Yılmaz, İkbal İbrahimoğlu, Salih Altuğ, Adnan Yakupoğlu, Şakir Emin, Bünyamin Terzi, Rafet Emin Demir, Süleyman Güler ve Ekrem Tuna’dan oluştu. Onur Kurulu’nda ise, Cavit Çağlar, Hakan Çavuşoğlu ve Mustafa Dündar yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X