Batman ve Superman’ı THY uçuracak

Ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın yaptığı 410 milyon dolar bütçeli ‘Batman Superman Adaletin Şafağı’ filminin galası, New York’ta gerçekleştirildi.

Batman ve Superman’ı THY uçuracak

25 MART’TA VİZYONA GİRECEK

Radio City Music Hall’deki prömiyere Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Harry Lennix, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Will Smith ve John Corbett’in yanı sıra THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da katıldı. Bu yılın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen ‘Batman Superman Adaletin Şafağı’nda THY uçağı ve uçaktan bir sahne de yer alıyor. Film Türkiye’yle birlikte tüm dünyada 25 Mart’ta vizyona girecek.

THY İÇİN BİR GURUR MESELESİ

Galada ev sahipliği yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ‘Bu film, küresel mesajları olan dev bir prodüksiyon. THY bu projeye destek verirken, dünyadaki operasyonuna katkıda bulunacağını düşünerek karar verdi. Batman filmlerinde ilk defa gerçek ürün yerleştirilmesi yapıldı. Bu da THY ile oldu. Bizim için de gurur meselesi’ dedi. Yapımcılığını Warner Bros.’un, yönetmenliğini Zack Snyder’ın yaptığı filmin senaryosunu David S. Goyer’a ait.

 

Foto: AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X