Batman’daki hain saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Batman’ın Kozluk ilçesinde 8 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve iki askerin şehit olmasıyla sonuçlanan hain saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Batman’daki hain saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Batman’ın Kozluk İlçesi’ne saldırı anına ilişkin ortaya çıkan görüntülerde, çarşı merkezinde ticari taksiden inen silahlı bir teröristin, karşı yönden gelen beyaz renkli bir otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açtığı görülüyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Karne dağıtımından sonra dışarı çıkan Şenay Aybüke Yalçın’ın ölümüne yolaçan saldırıya ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Bekirhan Belde merkezinde ticari bir taksiden inen ve elinde uzun namlulu silah olan bir terörist, karşı yönden gelen beyaz renkli bir otomobile ateş açtığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların da kaçışmaya başladığı anda beyaz otobil sağ yola girerek kaçmaya çalışırken, silahla ateş açan terörist daha sonra ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X