Batman’dan Edebali’ye iade-i ziyaret

Geçen Haziran ayında ‘Yıldırım’dan Batman Sason’a Gönül Köprüsü Dost Eli’ adıyla düzenlenen etkinlikte bir dizi ziyarette bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kendisine iade-i ziyarette gelen AK Parti Batman İl ve İlçe Teşkilatı mensupl

Batman’dan Edebali’ye iade-i ziyaret

Batman’a gerçekleştirdikleri ziyarette kurulan sıcak ilişiklerin artarak devam ettiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Batmanlı kardeşlerimiz ‘Gönül Köprüsü Dost Eli’ temaslarımız sırasında bizi çok sıcak karşılamışlar ve çok iyi ev sahipliği yapmışlardı. O günden bu yana bağımız hiç kopmadı. İlişkilerimiz artarak gelişiyor. Dostlarımızın gerçekleştirdiği bu ziyarette kardeşlik bağlarımızı daha da perçinledik” dedi.

‘KARDEŞLİK DUYGULARIMIZ PEKİŞİYOR’

Anadolu’nun kültür mozaiği Yıldırım’a gerçekleştirdikleri ziyarette, gösterdiği yakınlıktan dolayı Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye heyet adına teşekkür AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar da, “Yıldırım’a, Batmanlı kardeşlerinin selamını getirdik. Geçmişi asırlara uzanan şehirlerimiz arasındaki yakın ilişkiler, ülkedeki özlenen barış ve kardeşlik duygularına olumlu yansımalar sağlayacaktır. Ülkemizin farklı köşelerinde yaşıyor olsak da, bizler etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütünün parçalarıyız. Yıldırım ile olan dostluğumuz sayesinde önemli kazanımlar elde edeceğimize inanıyorum. Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye ve Yıldırımlılara göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X