Batuhan Altıntaş Hamburg’a yakın!

Bursaspor’da kadro dışı kalan genç oyuncunun babası Yusuf Altıntaş, ‘1-2 gün içinde her şey netleşecek. Bursaspor, sezon sonuna kadar Almanya’da antrenman yapmasına izin verirse gideceğiz’ dedi.

Batuhan Altıntaş Hamburg’a yakın!

Bursaspor’da sözleşmesini uzatmadığı için daha sezonun başlarında kadro dışı bırakılıp Vakıfköy’e gönderilen Batuhan Altıntaş, ara transfer döneminde bazı kulüplerin gündemine gelmiş ama ses seda çıkmamıştı. 

Özellikle yurt dışını beklediğini duyduğumuz genç oyuncunun babasıyla dün yaptığımız görüşmede son durumu öğrendik. Batuhan’ın Almanya’ya gideceğini ifade eden baba Yusuf Altıntaş, şunları söyledi:

YÜZDE 90 ANLAŞTIK

‘Hamburg kulübüyle yüzde 90 anlaştık. Aslında devre arasında gidecektik ama kulübün anlaşmalı şirketiyle UEFA arasında bir problem olmuş. Şimdi direk Hamburg kulübüyle temastayız. 1-2 gün içinde netleşecek. Tabii, biz Batuhan’ın ikinci yarıda oynamasa bile Hamburg’ta idman yapmasını istiyoruz. Çünkü, futboldan biraz uzak kaldı. Kendi başına yapıyor ama ne kadar faydalı olabilir ki.’

YETİŞTİRME BEDELİ VAR

‘Transfer işi kesinleşirse Bursaspor’un kapısını çalacağız. 400 bin Euro yetiştirme bedeli var. Bursaspor yönetiminden, Batuhan’ın Almanya’da antrenman yapmasına izin vermesini isteyeceğiz. Batuhan’a yurt içinden de bazı kulüpler talip oldu. Ancak, ailesi olarak gelişimine yurt dışında devam etmesini arzuluyoruz. Keşke Bursaspor’la problem olmasaydı da kalsaydı ama kısmet değilmiş.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X