BAU’de kariyer günleri buluşması

3 kıtada, 7 ülkede, 4 üniversite, 2 dil okulu ve 6 uydu kampüsü ile Türkiye’nin eğitim alanındaki dünya markası BAU Global’in bir üyesi olan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), bu yıl ikincisini düzenlediği Kariyer Günleri ile Bursa’da üniversite adayı öğrenci

BAU’de kariyer günleri buluşması

“İstanbul’un Kalbinde Bir Dünya Üniversitesi” sloganıyla dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin eğitim aldığı ve yurtdışında bulunan kampüs ve merkezleriyle öğrencilerini birer ‘Dünya vatandaşı’ olarak yetiştiren Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Bursa Yerleşkesi’nde düzenlediği Kariyer Günleri kapsamında üniversite adayı öğrencilerinin kariyer hedefleri ile ilgili sorularını yanıtladı. Tıp, Mühendislik, Hukuk, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Mimarlık ve Tasarım, İletişim ve Eğitim Bilimleri fakülteleri akademisyenlerinden bölümler hakkında bilgiler alan öğrenciler, Türkiye’nin üniversite yerleştirmede yeni başvuru modeli olan ve öğrencilere sınav puanlarından önce, yetenekleri, projeleri ve en önemlisi hayalleri ile burs alarak üniversite kapılarını aralama fırsatı sunan ApplyBAU modeli ve başvuru süreci ile ilgili detayları öğrendi. ‘Yeni dünya düzeninde üniversite öğrencisi olmak’ konulu konferans ile aday öğrencilerin üniversite tercihi süresince dikkat edilmesi gereken konular hakkında da bilgi sahibi olduğu Bursa Kariyer Günleri, 24 Kasım 2015 Salı gününe kadar devam edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X