Bavul dolusu kıyafet dağıttı

Her ramazan olduğu gibi fan kulüp üyeleriyle yine iftarda bir araya gelen Gülben Ergen, yanında getirdiği bavullar dolusu kıyafetlerini hayranlarına hediye etti.

Bavul dolusu kıyafet dağıttı

Gülben Ergen, geleneksel hale getirdiği fan kulüp iftarını gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirden Ergen’i görmeye gelen hayranları ünlü sanatçının ilginç sürpriziyle mutlu oldu. Yanında bavullar dolusu kendisine ait kıyafet getiren Gülben Ergen, ‘Bu eşyaları sizlerin. Benimle her daim beraber olduğunuz için teşekkür ederim’ diyerek hayranlarına dağıttı. 

YENİ ALBÜM EYLÜL’DE GELİYOR

Bu arada gazetecilere konuşan Gülben Ergen, yeni albüm müjdesi verdi. Eylül ayında çıkaracağı albümünün ilk kilibini şimdiden çeken Ergen, ‘Nihat Odabaşı’yla Amerika’da ‘Top Oynadım’a klip çektik. Ama ben ince eleyip sık dokuyan birisi olduğum için albüm üzerinde Eylül ayına kadar çalışıp ondan sonra yayınlayacağım’ dedi. Sanatçı, yeni kitabı ‘Öğrendim Ki’nin resmi olarak 75 bin satış rakamına ulaştığını da söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X