Bayer Leverkusen’de Tayfun Korkut dönemi

Bayern Leverkusen, sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine Türk teknik adam Tayfun Korkut’u getirdi.

Bayer Leverkusen’de Tayfun Korkut dönemi

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de Roger Schmidt’ten boşalan teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Türk teknik adam Tayfun Korkut getirildi.

Leverkusen CEO’su Michael Schade ve Sportif Direktör Rudi Völler’in katılımı ile düzenlenen basın toplantısında konuşan Tayfun Korkut, “Bu göreve geldiğim için çok mutluyum. Takımın potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyel de beni çok mutlu ediyor. Bayer Leverkusen’e uygun bir şekilde ve yerde sezonu bitirmek istiyoruz” dedi.

“FUTBOLDA UZUN SÜRELİ SÖZLEŞMELERİN BİR ANLAMI YOK”

Bayer Leverkusen ile imzaladığı sözleşmenin sezon sonuna kadar olması hakkında konuşan Tayfun Korkut, “Her değişiklik şans ve risktir. Futbolda uzun süreli sözleşmelerin çok da bir anlamı yok. 3 yıllık sözleşme yaparsın 3 ayda gidersin. Bremen maçıyla başlayacağız. Hedefimiz ligi Avrupa kupalarına katılacak bir yerde bitirmek. Hep beraber bunu başaracağız” şeklinhde konuştu.

Tayfun Korkut en son Bundesliga 2 ekiplerinden Kaiserslautern’i çalıştırmıştı. Bayer Leverkusen’in kadrosunda Türk milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak da bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X