Bayındır Mahallesi Kültür Merkezi’ne kavuştu

İznik-Karamürsel arasında kritik bir öneme sahip Bayıdır Mahallesi yeni bir cazibe merkezi kazandı.

Bayındır Mahallesi Kültür Merkezi’ne kavuştu

HAYRİ ŞEN

 

AK Parti milletvekili adayı İsmail Aydın, İlçe kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir İznik koordinatörü Serkan Acar ve vatandaşların katıldığı program ile açılışı yapılan Bayındır Mahallesi Kültür Merkezi hizmete girdi. 

Gelen talep üzerine üç ay gibi kısa bir sürede kültür merkezini tamamladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın,  İznik-Yalova ve İznik-Karamürsel arasında bu yolu kullananlar için tesis çok uygun bir mola merkezi olmaya aday olduğunu belirtti. 

Başkan Sargın, ‘ 950 metre karelik bir alan kaplayan merkezimizde Büyükşehir tarafından yapılacak spor tesisleri ile birlikte burası aynı zamanda semt spor sahası olarak da kullanılacak. 600 bin TL maliyeti olan bu tesisimizin yaklaşık 250 bin TL’si çeşitli firmalar tarafından karşılandı. Kendilerine bu desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kültür merkezimiz İznik’e ve Bayındır mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.

Konuşmalar ardından kesilen kurdele ile açılışı yapılan merkezde katılımcılara, Belediye başkanı Osman Sargın ve İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan tarafından pilav ikram edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X