Bayrağı daha yukarı taşımak istiyoruz

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) Başkanı Bedirhan Bozali, yeni yönetim ile birlikte devraldıkları bayrağı daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.

Bayrağı daha yukarı taşımak istiyoruz

ASLIHAN AYDIN

 

Görev dağılımı ve projeleri hakkında bilgi vermek için dün Bood Restoran’da basın toplantısı düzenleyen Bozali, ”Ben ve ekip arkadaşlarım bayrağı daha da yukarı taşımak istiyoruz. Bunu yaparken de BHİD üyesi olan tüm arkadaşlarımızı çalışmaların içinde görmeyi diliyoruz” dedi. Mesleklerinin hak ettiği yere gelmesi ve farkındalığının artmasını istediklerini vurgulayan Bozali, ”Halkla ilişkiler kullandığı tekniklerle oldukça önemi işlevleri yerine getirmektedir. Bunlardan birisi de örgütlerin itibarını yönetmektir. İşimiz aslında şirketimizin itibarını yönetmek ve karakterini belirlemek gibi bir misyona sahip” diye konuştu. Bozali, dernek binasının yapılması ile ilgili çalışma içinde olduklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X