‘Bayrağımızı yine köprüye asacağız’

Başkan Ali Ay, kulübün borçlarını yapılandıracaklarını, sportif başarıyı sağlayıp bir kaç yıl içinde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

‘Bayrağımızı yine köprüye asacağız’

Bursaspor Kulübü’nün 25. başkanı seçilen Ali Ay, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Başkan Ali Ay konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Beni Bursaspor başkanı yaptınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Esas işimiz şimdi başlıyor. Yarın (bugün) mazbatayı aldıktan sonra mali durumu gözden gecireceğiz ve kulübün borçlarını yapılandırmaya çalışacağız. Bu işi yaptıktan sonra zaten Bursaspor’u kimse tutamaz. Allah’ın izniyle 3-4 yıl içinde yeşil beyazlı bayrağı yine köprüye asacağız. Her zaman her yerde en büyük Bursa olacak. Bundan kesinlikle emin olun. Hamza Hocamız işin başında. Futbolcuların mağdur olmamasını sağlayacağız. Allah bizim ve Bursaspor’un yardımcısı olsun. Biz herşeye hazırız. Evellah bu işin üstesinden geleceğiz ve bursasporumuzu çok iyi yerlere getireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X