Bayrağının üstünde sevgilisiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile İngiliz bayrağının üstünde poz verdi. Takipçileri, Şeyma’nın paylaşımına neredeyse aynı yorumu yaptılar.

Bayrağının üstünde sevgilisiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı!

Acun Ilılcalı’dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, aşkını sosyal medyaya da taşıyor. Her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından paylaşımlarına devam ediyor. Subaşı, sevgilisi ile bu kez İngiliz bayrağının üstünde çektirdiği fotoğrafını paylaştı.

ELEŞTİRİLMİŞTİ

Okulların ilk açıldığı gün kızı Melisa’nın yanında olmadığı için sosyal medyada büyük tepki toplamış, Subaşı gelen tepkileri tiye alan “Ya bir git” bir yorumda bulunmuştu.

DEVASA BÜYÜKLÜKTEKİ BAYRAĞIN SÜTÜNDE POZ VERDİLER

Şeyma Subaşı bu kez de DJ sevgilisi ile İngiltere’ye gitti. Londra sokaklarında verdiği pozları paylana Şeyma Subaşı, Guido Senia ile büyük bir İngiliz bayrağının üstünde Blenheim Sarayı’nın önünde poz verdi. Subaşı sevgilisi ile olan fotoğrafının altına “Zafer bir seçenek değil” notunu düştü.

Şeyma’nın paylaşımının altına “Biz bayrağı göklerde taşırız, onlar bayrağın üstünde gezer” yorumları geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X