Bayraklı Belediyesi’nden İftar Yemeği

Bayraklı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren dernekler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve belediye meclis üyelerini iftar yemeğinde bir araya ge…

Bayraklı Belediyesi’nden İftar Yemeği

Bayraklı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren dernekler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve belediye meclis üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Bayraklı ilçesindeki Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ yaptı. Yemeğe, CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP ve AKP’li meclis üyeleri, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Mustafa Çelikkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selahattin Keskindemirci, Bayraklı İlçe Müftüsü Osman Arslan, cami imamları, Bayraklı’da faaliyet gösteren derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte katılımcılar hep birlikte orucunu açtı. İftar yemeğinin ardından Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu Dr. Halil Altınköprü önderliğinde tasavvuf musikisi konseri verdi. Semazen gösterisi ise davetlileri büyüledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X