Bayraklı’da 39 Bin Ton Atık Toplandı

Ambalaj atıklarını toplayarak ekonomiye katkı sağlayan ve çevre kirliliğinin önüne geçen Bayraklı Belediyesi, bugüne kadar yaklaşık 39 bin ton karton ve kağıt ambalajı topladı.

Bayraklı’da 39 Bin Ton Atık Toplandı

Bayraklı Belediyesi ofis, işyeri, fabrika, okul, kamu kuruluşları, sağlık birimleri, muhtarlıklar ve apartmanlara yerleştirilen ambalaj konteynerleri ile toplanan gazete, dergi, defter, kitaplar, kataloglar ve kartondan oluşan ambalaj atıklarını düzenli bir şekilde bulunduğu yerden alarak geri dönüşüme kazandırıyor. Ambalaj atıkları toplama ve geri dönüşüme kazandırma projesini başarıyla yürüten Bayraklı Belediyesi, aylık ortalama bin tona yakın ambalaj atığı toplarken, bugüne kadar 38 bin 860 ton atığı geri dönüşüme kazandırdı. “ÇOCUKLARIMIZA TEMİZ BİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN” Ambalaj atıklarını toplayarak çevre kirliliğinin önüne geçtiklerini, aynı zamanda da ekonomiye katkıda bulunduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ev ve iş yerlerinde kullanmadığımız gazete, dergi, defter, kitap, katalog ve kartonları çöpe atmak yerine bulunduğunuz yerdeki geri dönüşüm kutularına bırakabilirsiniz. Böylece çevremizi temiz tutarken ülke ekonomisine katkıda bulunmuş olursunuz. Amacımız ve hedefimiz çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X