Bayraklı’da Coşkulu Bayramlaşma

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı. Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi ne yapıyorsa sizlerin s…

Bayraklı’da Coşkulu Bayramlaşma

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı. Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi ne yapıyorsa sizlerin sayesinde yapıyor. Hepinize emekleri için teşekkür ediyorum. Sendika yetki için gerekli başvuruyu yaptı. İkramiye alacağınız bayramlar yakında” dedi. Başkan Karabağ, Çamkıran, Osmangazi hizmet binasında personeliyle bayramlaştıktan sonra Doğançay Şantiyesi’nde belediye işçileri ile buluştu. Başkan Karabağ, “Bayram öncesi aylıklarını yatırdık. Çok şükür kurulduğumuzdan bu yana bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Dilerim ikramiye alacağınız bayramlar da gelir. Geçtiğimiz günlerde hepiniz sendikalı oldunuz. Sendika yetki almak için başvurusunu yaptı. Bundan sonraki süreçte umarım çalışanlarımıza daha yüksek ücret vermek için belediye gelirlerimizde artış sağlanır. Kesintiler azalır. Bayraklı belediyesi ne yapıyorsa sizlerin sayesinde yapıyor. Kısa sürede yaptığımız işlerle konuşulan bir belediye olduk. Bunu sizlerle başardık. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Karabağ, çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X