Bayraklı’da Pazar Yerleri Yenilendi

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Yenigirne, Yamanlar ve Nafiz Gürman pazar yerlerindeki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Bayraklı’da Pazar Yerleri Yenilendi

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Yenigirne, Yamanlar ve Nafiz Gürman pazar yerlerindeki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Bayraklı Belediyesi ilçedeki pazar yerlerini yenilemeye devam ediyor. Çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenigirne, Yamanlar ve Nafiz Gürman pazar yerlerindeki bakım ve onarım çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine hazır hale getirdi. Çalışmalar kapsamında, pazar yerlerinin tüm su kanalları kış öncesi temizlenerek yenilendi. Pazar yerindeki korkuluklar ile demir aksamların tamamı ise baştan aşağı boyandı. Yamanlar ve Yenigirne pazar yerlerinin aydınlatma ve elektrik sistemi de değiştirilerek yerine led aydınlatma ekipmanları takıldı. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Osmangazi Mahallesi’ne yapılacak dev pazar yerinin temeli de atıldı. Önümüzdeki günlerde ise ise Çay Mahallesi’ne inşa edilecek pazar yerinin temeli atılacağı belirtildi. Belediye ekiplerinin pazar yerlerindeki eksikleri giderdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın da isteklerini dikkate alarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. Pazar yerlerinde birtakım yenilemeler yaptık. Küçük işler gibi görünse de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran iyileştirmeler oldu. Bayraklı’ya yakışan alışveriş mekanları yaratıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X