Bayraktar: “Kendi Evimizde İyi Değiliz”

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kendi sahalarındaki kötü gidişata ’dur’ diyerek, Nazilli Belediyespor maçında galip gelmek istediklerini sö…

Bayraktar: “Kendi Evimizde İyi Değiliz”

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kendi sahalarındaki kötü gidişata ’dur’ diyerek, Nazilli Belediyespor maçında galip gelmek istediklerini söyledi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Orduspor, Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ankara’da yaşanan terör olayları sebebi ile maçların ertelenmesi dolayısıyla geçen haftayı maç oynamadan geçiren Orduspor, pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçına odaklandı. Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları ve maçların ertelendiği arayı değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, “Ankara’da yaşanan olay sebebi ile çok üzüntü duyduk ve maçların ertelendiği haftayı en iyi şekilde geçirmeye çalıştık. Bu süreçte sakat olan oyuncularımız için zaman kazandık ve onlar açısından iyi oldu. Nazilli Belediyespor maçına iyi hazırlandık. Ancak bizim en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi de içeride gösterdiğimiz performans. Deplasmanda alınan puan her zaman iyidir diyoruz ama kendi evimizde de oynadığımız müsabakalarda iyi olmadığımızın farkındayız. Bu hafta bu maçı hem kendi adımıza hem de bizden beklentileri olan seyircimiz adına kazanmak istiyoruz. Sonuçta içerideki maçlarımızda 2 yenilgi almışız ve bu durumu sonlandırmak istiyoruz” dedi. “HER TAKIMI CİDDİYE ALIYORUZ” Pazar gün mücadele edecekleri rakibi Nazilli Belediyespor takımı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, “Nazilli Belediyespor Play-off hedefi olan bir takım. Geçmişte Orduspor’u da çalıştırmış olan Ahmet Ertem çalıştırıyor. Bu saatten sonra şu rakip iyi bu rakip kötü deme şansımız yok. Artık her rakip her maç kendi içerisinde zorluklar barındırıyor. Nazilli Belediyespor kendi içerisinde önemli oyuncular barındırıyor. Her takımı ciddiye alıyoruz. Biz bunları bir kenara bırakıp kendi evimizde kazanmaya odaklanmak istiyoruz” diye konuştu. “TARAFTARIN HASRETİNİ DİNDİRMEK İSTİYORUZ” Taraftar gruplarının destek çağrılarına değinen Bayraktar, “Taraftarın bu maçla ilgili yapmak istediği ve kulağımıza gelen bilgiler bizi sevindiriyor. Biz ilk maçımızda da yuhalandık beklenmedik bir hareketti. Ancak bu tür davranışlarda bulunurken Orduspor’un içinde bulunduğu durumu da bilmek lazım. Biz taraftarlarımızın bizim yanımızda olmalarını çok istiyoruz. İnşallah Nazilli Belediyespor maçında galip gelerek onların hasretlerini dindirebiliriz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X