Bayram coşkusu

Her bayram olduğu gibi bu yıl da ağırlıklı olarak Kıbrıs’ta sahneye çıkan ünlü isimler, tatilcilere unutulmaz anlar yaşattı.

Bayram coşkusu

Bayram tatili için güney sahillerinin yanı sıra Kıbrıs’ın yolunu tutanlar, ünlü sanatçıların keyifli şovlarıyla eğlendi. Bu yıl Kıbrıs’taki çeşitli otellerde sevenleriyle buluşan Hadise, Gülben Ergen, Funda Arar, Emel Sayın ve Ajda Pekkan eğlence dolu saatlere damgalarını vurdular.

EBRU’YA ÇOK ÜZÜLDÜK

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hadise, 2 bin kişi için harika bir sahne şovu sunarken, konser öncesi soruları yanıtladı. ‘O Ses Türkiye’den Ebru Gündeş’in ayrılmasına üzüldüğünü söyleyen Hadise, ‘Ama Sibel Can’ın gelmesiyle inanılmaz bir yeni sezona başlayacağız’ dedi. 

BAMBAŞKA BİR GÜLBEN

Gülben Ergen ise Kıbrıs’taki bayram konseri için hazırlattığı ateş kırmızısı kıyafetiyle büyülerken, fit görüntüsüyle de şaşırttı. Zaman zaman eleştiri konusu olduğu fazla kilolarından kurtulan Ergen, kusursuz fiziğiyle sahnede bir an olsun yerinde duramadı.

 

FUNDA ARAR’LA HER TELDEN

Funda Arar ise Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Girne’de konser verdi. Sahne performansı ve beyaz elbisesiyle hem göze hem kulağa hitap eden sanatçı, o gece pop şarkılarının yanı sıra sanat müziği, halk müziği ve arabesk parçaları seslendirdi. 

KAYA ARTEMİS’TE EMEL RÜZGARI

Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de sahneye çıkan usta ses Emel Sayın, muhteşem bir bayram gecesi yaşattı. Zarafetiyle göz kamaştıran Emel Sayın, repertuarıyla alkışlandı. Gecede hayranlarını kırmayıp onlarla selfie yapan Sayın, gördüğü ilgiye teşekkür etti.

SÜPER STAR’DAN DANS ŞOV

Bayramda en çok ilgi gören isimlerden biri olan Süper Star Ajda Pekkan, Kıbrıs’taki dans şovuyla alkış aldı. Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle dikkat çeken Pekkan, ‘Bu bayramı gerçek bir şölen gibi kutluyoruz. Biraz heyecanlıyım, herkes bana eşlik etsin’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X