Bayram eğlencesi

Şeker Bayramı’nda Kıbrıs, Antalya ve Bodrum başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında sahneye çıkan ünlüler tatilcilere unutulmaz anlar yaşattı.

Bayram eğlencesi

FAZLA MESAİ YAPTILAR

Her bayram gibi Şeker Bayramı da ünlü isimlere yaradı. Aylar öncesinden yaptıkları anlaşmalarla beş yıldızlı oteller ve gece kulüplerinde sahneye çıkan yıldızlar, en çok Kıbrıs, Antalya ve Bodrum’dan talep gördü. Bayram ekstraları için sahne ücretlerini de artıran ünlüler, fazla mesai yaptı.

ŞIKLIK YARIŞI İÇİNDE

Bu özel programlar için modacılarından özel kostümler isteyen ünlü güzeller, sahnede adeta bir şıklık yarışı içindeydi. Bayram konserlerinde gördükleri ilgiye göre de kendi aralarında tatlı bir rekabet yaşayan yıldızların kostüm seçimleri izleyenlerden tam not aldı. 

 

Bengü’den ‘Altınçağ’

Bengü, bayramın ilk konserini Ayvalık’ta verdi. Sevenlerine yeni albümü ‘Altınçağ’dan şarkılar seslendiren Bengü, konser öncesinde ekibine özel yaptırdığı altın görünümünde çikolatası ikram etti. Şarkıcı, yaz boyunca 40 konser verecek. 

 

Sezonu açtı

Demet Akalın yaz sezonunu Bodrum’da verdiği konserle açtı. Gece için Gülşah Saraçoğlu imzalı pembe bir sahne kıyafeti tercih eden Akalın, yeni albümünden sevilen şarkıları seslendirdi. Şarkıcı, yaz boyunca hafta sonları Bodrum konserlerine devam edeceğini söyledi.

 

Gündüz havuz, gece konser

İrem Derici, Bodrum’da sevenleriyle buluştu. Gündüz kaldığı otelde havuz keyfi yapan Derici, akşam da sahne alacağı mekanda fırtına gibi esti. Saatler öncesinden sanatçının sahneye çıkacağı mekanın kapısına gelen İrem Derici hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Artık acı şarkı yok

Bayramda Bodrum’u tercih eden bir diğer ünlü Serdar Ortaç’tı. Konserinde her zaman olduğu gibi seyirciyle sohbet eden Ortaç, ’40 yaşından sonra aşkı buldum. Bundan sonra acı dolu şarkılar yazmayacağım. Kalan son yıllarımda mutlu olmaya çalışacağım’ dedi. 

 

Aşk güzel şey

Kemer’de konser veren Merve Özbey, ‘Aşk güzel bir şey, bulduysanız yaşayın’ dedi. Sahnesini Erdem Kınay’la paylaşan Özbey, bu arada aldatmak ve aldatılmak konusunda görüşlerini dile getirerek, ‘Aldatmak adamlık değildir. Eğer aldatılanınız varsa önünüze bakın’ dedi. 

 

Dizi yok, film var

Şevval Sam, Kıbrıs’ta keyifli bir bayram konserine imza attı. Konser öncesi konuşan ve başrolünü oynadığı ‘Bodrum Masalı’ dizisinin yeni sezonunda olmayacağını söyleyen Sam, ‘Yaz ayını rol alacağım bir sinema filmi için Ankara’da geçireceğim’ diye konuştu.

 

Kendi adına vakıf kuruyor

Ajda Pekkan, bayramın ilk gecesi Kıbrıs’ta muhteşem bir konser verdi. Bayram nedeniyle pamuk şekerini andıran bir kıyafet seçtiğini belirten Pekkan, ‘Bir vakıf kurup Ajda Pekkan ismini yaşatmayı düşünüyorum. Bunun için çalışmalara başladık’ dedi. 

 

Fatih’in bakışı korkuttu

Eğlenceli sahnesiyle ilgi gören Fatih Ürek, konserinde sevenleriyle bol bol selfie çektirdi. Ancak bir bayan hayranıyla fotoğraf çektirirken kızgın bir bakış atan Ürek, bu görüntüsüyle korkuttu. Şarkıcıyı izleyenler arasında oryantal Tanyeli de vardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X