Bayram lokumu  zamsız üretilecek

Yenişehir Belediyesi’ne ait Yenişehir Ekmek Sanayi A.Ş. (YESAŞ) geleneksel bayram lokumunu bu bayram da zamsız üretecek.

Bayram lokumu  zamsız üretilecek

GÜRHAN ADANA

Geçen yılki bayramlarda malzemesini vatandaşın getirdiği 1 tepsi bayram lokumu siparişlerinin 25 TL’den, malzemesiz siparişlerin ise 40 TL’den hazırlandığını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “YESAŞ’ta vatandaşlarımızın cevizli bayram lokumu siparişlerinde geçen yılki 2 bayramda uyguladığımız fiyatlara geçtiğimiz Ramazan Bayramında da zam yapmamıştık. Zamsız satışlarımızı önümüzdeki Kurban Bayramında da uygulamayı sürdüreceğiz” dedi.

Yenişehir’de bayramların olmazsa olmazları arasında yer alan cevizli lokumun siparişlerinin alınmaya başlandığını söyleyen Çelik, “Cevizli bayram lokumları, YESAŞ’ın, içinde yaklaşık 40 parçadan oluşan özel tepsilerinde pişiriliyor. Kimi vatandaşlarımız ceviz ve yağını kendileri getirebildiği gibi kimileri de malzemesiz sipariş verebiliyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X