Bayramda 24 saat radar var

9 günlük kurban bayram tatili süresince trafik ekiplerinin gözü sürücülerde olacak. Seyyar radarların yanısıra MOBESE’ler karayollarında sürekli hız kontrolmü yapacak.

Bayramda 24 saat radar var
OKTAY KAYALAR

Kurban Bayramı tatilinde karayollarında oluşabilecek yoğunluk nedeniyle Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Bölge Trafik  ekipleri, sürücülerin güvenli yolculuk yapması için tedbirlerini tamamladı. 

Yetkililer, araştırmalarda kazaların hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, yorgunluktan kaynaklandığının tespit edildiğine dikkat çekerek, ‘Bu yüzden denetimlerimizde bu unsurlara dikkat edeceğiz. Mücadelemiz, hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, yorgun araç kulanma ve alkollü sürücülerle olacak. Ayrıca, emniyet kemerinin takılı olup olmadığına da bakacağız’ dedi.

GECE GÜNDÜZ DENETİM

Yetkililer, sürücülere kurallara uymaları çağrısında bulunurken, radarlı ekiplerin 24 saat hem seyir halinde hemde sabit noktalarda hız kontrolü yapacağı açıklandı. 

 

Bunun yanısıra bayramda karayollarında görevli emniyet mepsuplarına takviye olarak büro hizmetlerinde çalışan personelin de destek vereceğini kaydeden yetkililer, ‘Her 10 kilometrede bir trafik ekibi olacak. Görevlendirilen trafik ekipleri güzergahta trafiği düzenleyecek ve denetleyecek’ şeklinde konuştu.

 

Sürücülerin ayrıca dönüş yolculuğunu son güne bırakmamaları da istendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X