Bayramda şehitler unutulmadı

İznik Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Fırat Toprak , Emniyet Müdür vekili Gökhan Keleş eşleriyle birlikte şehit düşen polis ve askerlerin ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramda şehitler unutulmadı

HAYRİ ŞEN/NEVZAT OKUMUŞ

Kaymakam Pehlivan şehitleri ve onların hatıralarının unutulmasnını  mümkün olmadığını söyleyerek, şehit ailelerinin, bizler için emanet olduğunu belirtti.

Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Pehlivan ve beraberindekilere teşekkür etti.Ev ziyaretlerinin ardından şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN ZİYARET

 Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beraberinde AK Parti Milletvekili adayı İsmail Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ile birlikte ilçeye bağlı dış mahalle Yeniköy’deki şehit ailelerini ziyaret etti.

 Şehit ailelerinin elini öpüp, bayramlarını kutlayan Başkan Çağlayan ve beraberindekilere ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirten acılı aileler, özellikle bayramlarda acıların tazelendiğini ifade ederek, “Bu ziyaretler bizi mutlu ediyor, acılarımıza ortak oluyor. Sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X