Bayramlaşmada birlik beraberlik mesajı

Bayramın ilk gününde ilçelerde de bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Bayramlaşmada birlik beraberlik mesajı

NEVZAT OKUMUŞ-CEMAL KIRGIZ 

Orhangazi Belediyesi’nin Cumhuriyet Alanı Parkı’nda düzenlediği bayramlaşma programında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, “Bayramlarımız birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği güzel günlerdir. Bayramlarda yetimleri, gazilerİ ve şehit ailelerini unutmayalım. Dostluk ve kardeşliğimizin zirveye çıktığı bu günlerde, bu toplumun bizlere emanet ettiği şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret edelim. Küslükler ve dargınlıklar unutulsun. Yola çıkacak hemşerilerim de trafik konusunda dikkatli olsun” ifadelerini kullandı. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz da, bayramların birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği güzel günler olduğunu belirtti.

GEMLİK’TE BAYRAMLAŞMA

Gemlik Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayram kutlamasına da Kaymakam Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Topkaç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, daire müdür ve amirleri ile vatandaşlar katıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kutlamalara gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X