Bayramlık coşku

Sahne dünyasının ünlü isimleri, Ege, Akdeniz, Kıbrıs’taki otel ve eğlence merkezlerinde verdikleri konserlerle tatilcilere unutulmaz bir bayram neşesi yaşattı.

Bayramlık coşku

SİBEL CAN’LA EĞLENCE DORUKTA

Bayramın en çok ilgi gören ismi hiç kuşkusuz Sibel Can oldu. Bayramın ilk günü Side’de bir otelde sahneye çıkan Sibel Can, şarkıları ve muhteşem sahne şovlarıyla hem coştu hem de coşturdu. Konserinde sevilen şarkıları seslendiren sanatçı, sempatisiyle de ayakta alkışlandı. Yine ilk gün Bodrum’da konser veren Serdar Ortaç ise, tatilcilerin bayram neşesini ikiye katladı.

  

ALİŞAN VE EBRU KIBRIS’I SALLADI

Tatilde Kıbrıs’ı mesken tutanlar Ebru Gündeş’in şarkılarıyla eğlendi. Ateş şovu yapan dansçıların eşliğinde sahneye çıkan Ebru Gündeş, şıklığıyla dikkat çekti. Konukların tamamının şarkılarına eşlik ettiği sanatçı konserinde Kayahan, Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses parçalarına da yer verdi. Kıbrıs’ın bir diğer ünlüsü Alişan da davul şovuyla konserine renk kattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X