Baysse’nin alternatifi Ekong

Yeni sezonda defans hattını güçlendirmek isteyen Bursaspor, aradığı stoperi Belçika’da buldu. Yeşil beyazlılar, Fransız Baysse’nin eşini ikna edemeyince transferden vazgeçti. Şimdiki hedef Gent’in dev stoperi William Troost Ekong…

Baysse’nin alternatifi Ekong

Bursaspor’un transferde 1 numaralı ismi olan ancak eşini Türkiye’ye ikna edemediği için transferini askıya aldığı Paul Baysse’nin alternatifleri ortaya çıkmaya başladı. Nice ile sözleşmesi bittiği için Fransız stoperin yeşil beyazlıları fazlasıyla oyalaması nedeniyle ibre daha önce de ismi gündeme gelen Belçika ekibi Gent’in Nijerya asıllı Hollandalı stoper William Troost Ekong’a döndü.

Yoğun mesai harcıyorlar

Başkan Ali Ay ve ekibi, Fransız teknik adamında transferine izin verdiği 1,91 metre boyundaki dev stoper için bir kez daha nabız yokladı. Bonservisi 1 milyon Euro olan 23 yaşındaki Ekong Belçika’nın Gent takımında forma giyiyor. Bonservisinde indirim istenen William Troost Ekong’un kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Sezona Norveç takımında biralık olarak başlayan genç stoper, daha sonra Gent’e geri döndü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X