‘Bazı oyuncularımız daha iyi olmalı’

Paul Le Guen, Altındağ Belediyespor karşısında hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

‘Bazı oyuncularımız daha iyi olmalı’

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, sadece turu geçmiş olduklarına sevindiğini söyledi. Fransız çalıştırıcı ‘Böyle bir maçtan sonra pek mutlu olmayı düşünmüyorum. Rakibi tebrik ediyorum çok cesur oynadılar ve bizi maç boyunca rahatsız ettiler. Bazı oyuncularımızın seviyelerini daha yukarıya çekmeleri gerekiyor. Bu maç genelinde oynayan oyuncular ligde şans bulabilmeleri için daha fazla efor sarfetmeliler.’ diye konuştu. Takım içersindeki açıkları kapatacaklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı şöyle konuştu: 

SEBEPLERİ BİLİYORUZ

‘Sadece bazı oyunlarımdan daha fazla performans görmek istiyorum. Çünkü antrenmanlarda bunu yapıyorlar fakat maçlarda istenilen sonucu alamıyoruz. Bunların arasında bir boşluk var ve boşluğu doldurmamız lazım.Tabiiki daha iyi olmalıydık bu tartışılmaz. Ama bunun sebeplerini biliyorum ve burada 5 dakika boyunca bundan bahsetmek istemiyorum. Oyuncularla da bir çok kez sohbet ettik bu konu hakkında ve sebepler hakkında konuştuk.Oyuncularımı rencide etmek benim tarzım değil.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X