‘Bazıları şizofren olmuş’

Bir dergi tarafından ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ve ‘En İyi Şarkı’ ödüllerini alan Hande Yener, sosyal medyada sahte takipçi satın alan meslektaşlarını eleştirdi.

‘Bazıları şizofren olmuş’

Demet Akalın’la yaşadığı polemikle dikkat çeken Hande Yener, bir derginin ödül törenine katıldı. 

‘En İyi Kadın Sanatçı’ ve ‘En İyi Şarkı’ ödüllerini alan Yener, ‘Ödüllerimi koyacak yer kalmadı, yeni ev alacağım’ dedi. Son dönemde sahte takipçi ve izlenme sayısı satın alan sanatçıları diline dolayan Hande Yener, ‘Bazıları şizofren olmuş, reklam yapmak için bunları yapıyor. Parayla yaptıkları reklamlar yüzünden insanlar zehirleniyor’ diye konuştu. 

TÜRKLERLE ALMANLAR KARDEŞTİR

Törende ‘En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’ seçilen Wilma Elles, son dönemde Almanya’yla yaşanan sorunlara dikkat çekti. Elles, ‘Bu ödülü Türkler ve Almanlar için alıyorum, onlar her zaman kardeştir. Buradan Almanlara sesleniyorum, Türkiye’ye her konuda dostluk sergilemesi ve kolaylık sağlaması gerekli’ dedi. Gecede ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rolüyle ödül alan Oktay Kaynarca ise, ödüllerin büyük emekler sonucu alındığını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X