BB Erzurumspor cephesinden açıklama: ‘Bursaspor böyle devam ederse…’

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

BB Erzurumspor cephesinden açıklama: ‘Bursaspor böyle devam ederse…’

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Bursapor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

BB Erzurumspor cephesinden açıklama: ‘Bursaspor böyle devam ederse…’, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için “Ahmet Çalık gerçekten karakter abidesi bir kişilikti. Kaybettik çok üzgünüz. Ailesine sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Sözeri, zorluk derecesi yüksek bir maç olacağını bildiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Önde baskıyla başladık ama önde baskıyla başlayıp özellikle ön bölgede topu tutamazsanız, o top döner size atak olur. O zaman önde baskıyı çok başaramazsınız. O yüzden biraz sıkıntılar yaşadık. Çok eksiklerimiz vardı. Ben eksiklere sığınmıyorum sığınmayacağım da. Diğer oyunculara devreye girmeleri gerektiğini söyledim. Pozisyona girmekte sıkıntı yaşadık. Rakibimiz özellikle ikinci yarıda 1-2 pozisyona girdi. O da bizim tercih hatalarımızdan. Çok kısır bir maç oldu. Bursaspor böyle devam ederse kimse kolay kolay buradan galibiyet çıkaramaz. Benim oyuncularım da kolay kolay yenilmeyeceğini gösterdi. Deplasmanda kazanılan 1 puanı kazanç olarak görebiliriz.”

AA

HABERİ PAYLAŞ
5 adet yorum var

5 adet yorum var

    1. Maça biraz baktım da gördüğüm kadarıyla gerçekten Bursa iyi mücadele etti bence. Baştan beri böyle olsaydı, ligdeki yeri de daha farklı olabilirdi. İki takıma da başarılar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X