Bebe çocuk fuarı 5 yıl sonra yeniden düzenlenecek

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BEKSİAD) geleneksel iftar programı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Büyük Teras’ta yapıldı.

Bebe çocuk fuarı 5 yıl sonra yeniden düzenlenecek

BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, buradaki konuşmasında Bursa’nın yüzyıllar boyunca ticaretin ve sanayinin önemli merkezlerinden birisi olduğunu söyledi. Atalay, ”Bursa, özellikle son 50 yılda ticareti, sanayisi ve ekonomisiyle de ülkemizin kıymetli bir merkezi konumundadır. Ecdadımızın bizlere miras bıraktığı ve bugün itibariyle bizlerin emanetçiliğini yaptığı bu güzel şehri, gelecek kuşaklara geliştirerek bırakabilmenin gayretindeyiz” dedi. 

2016 yılının Ocak ayında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde 5 yıl önce ara verilen Junior Show fuarını yeniden düzenleyeceklerini dile getiren Halil Atalay, bu fuarın Bursa’nın yeni bir ekonomik sıçrama yapmasına destek olacağını belirtti.

BURSA AMİRAL GEMİSİ

Vali Münir Karaloğlu da, bebe ve çocuk sektöründe Bursa’nın çok önemli bir yerde olduğunu kaydetti. Dernek üyelerini gelecek yıl düzenlenecek Junior Show fuarına sahip çıkmaya davet eden Karaloğlu, ”Vişne Bölgesi ile Bursa bu sektörde Türkiye’nin amiral gemisi. Şimdi sektör bunu bir fuar ile taçlandırmak istiyor. Sektörün Türkiye’deki büyük bir ağırlığı Bursa’da, fuarının da Bursa’da olması önemliydi. Katma değeri daha yüksek ürünlere doğru geçebiliriz diye düşünüyorum. Markalaşmaya bu fuar vesile olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X