Bebe çocuk sektörüne fuar dopingi

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörüne yönelik bu yıl 2. kez düzenlenen Junioshow Fuarı, 43 ülkeden bine yakın yabancı iş dünyası temsilcisini ağırlıyor.

Bebe çocuk sektörüne fuar dopingi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliğinde ve Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BEKSİAD) destekleriyle düzenlenen ‘Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow)’, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 100’ü aşkın firmanın katılımıyla sonbahar-kış koleksiyonlarının görücüye çıktığı fuara, Ticari Safari Projesi kapsamında 43 ülkeden bine yakın yabancı iş dünyası temsilcisi katılıyor. Gerçekleştirilen alım heyeti organizasyonunda yabancı alıcılar, Bursalı firmalarla önemli iş bağlantıları kurdu. Rusya, İran, Irak, Ukrayna, Cezayir, İngiltere, Fransa, Polonya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen firmalar, Bursalı firmaların sonbahar-kış kreasyonlarını inceledi ve ilk siparişlerini verdi.

ÇOK SAYIDA SİPARİŞ VERDİM

Rusya’dan fuara katılan Tattiana Pavlova, Bursa’nın ürünlerine hayran kaldığını söyledi. Bursa’nın ürün kalitesi ile tasarım çeşitliliğinin dünyada çok az sayıda ülkede olduğunu ifade eden Pavlova, ocak ayında düzenlenecek olan Junioshow Fuarı’na da mutlaka geleceğini kaydetti. Pavlova, ”Fuar boyunca çok sayıda firmayla görüştüm. Bütün ürünler oldukça güzel. Çok sayıda sipariş verdim. Bursa’nın ürünleri hem kaliteli hem de canlı renklerden oluşuyor. Bu kaliteye hayran kalmamak imkansız” dedi. Çin ile de ticaret yaptığına işaret eden Pavlova, Çin’deki ürünlerin Türkiye’dekiler kadar kaliteli olmadığını vurguladı.

BURSA’NIN KALİTESİ TARTIŞILMAZ

Kazakistan’dan gelen Lidiya Ausheva da, ülkesinde 0-14 yaş arasında ürünlerin satışlarını yaptığını belirtti. Her sene Junioshow Fuarı’na katıldığının altını çizen Ausheva, ”Bursa’da her sene birbirinden güzel modeller ve tasarımlar üretiyorlar. Biz farklı ülkelerden de ürünler aldık ama Türkiye’nin, özellikle Bursa’nın ürünlerinin kalitesi bambaşka. Özellikle bebek kıyafetlerindeki kalite tartışılamaz. Kazakistan’daki müşterilerimiz de Bursa ürünlerini tercih ediyorlar. Siparişlerimizi verdik. Ülkemize memnun dönüyoruz” diye konuştu.

“TURİST OLARAK DA GELECEĞİM”

Dubaili iş adamı Hamed Akbar Sahranavrad ise, 3 yıldır Bursa’nın ürünlerini tercih ettiklerini dile getirdi. Daha önce Asya ülkelerinden ürünler ithal ettiklerini belirten Sahranavrad, ”Bursa ürünlerinin bu kadar kaliteli olabileceğini bilmiyordum. Bursalıların misafirperverliği de oldukça güzel. Bundan sonra sadece ticaret için Bursa’ya gelmeyeceğim. Önümüzdeki yıl Bursa’ya turist olarak ziyarette bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Sektördeki trendleri belirleyen Junioshow, 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X