Bebe konfeksiyonunu umutlandıran festival

Bursalı bebe ve çocuk konfeksiyoncularının dışa açılan önemli pazarları arasında yer alan Laleli önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Bebe konfeksiyonunu umutlandıran festival

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (LASİAD) bu yıl beşincisini düzenlediği ‘Laleli Fashion Shopping Festival’ dün başladı. Açılışta konuşan LASİAD Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, Türkiye’nin ve dünyanın içinden geçtiği bu zorlu süreçte festival gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Bu renkli festivalin yerli yabancı katılımcıların Türkiye’ye olan güvenlerinin en büyük ispatı olduğunu dile getiren Eyyüpkoca, ”Bizler iş adamları olarak dimdik ayaktayız ve yolumuza hız kesmeden devam ediyoruz. Yaşanan tüm badirelere karşın bugünü geçmişle kıyasladığımızda büyük bir fark göreceksiniz. Bizler geçmişe nazaran çok daha gayretli, daha azimli, daha inançlı ve gelecekten daha fazla ümitliyiz. Demokrasimiz ve devletimiz eskisinden kat ve kat daha güçlüdür” dedi.

GÖZLER RUSYA’YA ÇEVRİLDİ

Eyyüpkoca, Türkiye’ye ticaret veya turistik ziyaret için gelen ziyaretçileri kaygılandıracak bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ”Alçakça ve haince saldırılara rağmen Türkiye tüm hızıyla gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin ile yapacağı görüşmeye de değinen Eyyüpkoca, ”Erdoğan ve Putin’in görüşmesi sonrasında, daha önce bir miktar geriye doğru giden Rusya-Türkiye ilişkilerinin 24 Kasım öncesine döneceğini ve en iyi seviyede tekrar Rusya’yla beraber partner olarak çalışacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu. Daha sonra kürsüye çıkan Fatih Belediye Başkanı Fatih Demir, ”Ülkemizin moda ve tekstil sektörünün kalbi olan Laleli’yi dünya ölçeğinde ön plana taşıyan bu tür organizasyonları gerçekleştirenleri tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X