Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bebeğiyle birlikte kırmızı ışıkta otomobilden atlayıp…

Adana’da 25 günlük bebeği ile birlikte parkta oturan 28 yaşındaki E.S.’nin yanına yaklaşan 2 kişi, “Eşinin arkadaşlarıyız, seni ona götüreceğiz” diyerek zorla otomobile bindirdi. Kırmızı ışıkta duran otomobilden atlayan genç kadın, bir işyerine sığınarak

Adana'da 25 günlük bebeği ile birlikte parkta oturan 28

Merkez Seyhan İlçesi’nin Sakarya Mahallesi’nde oturan E.S., eşini işe gönderdikten sonra ev işlerini yaptı. Akşam saatlerinde hava almak isteyen genç kadın saat 16.30 sıralarında bebeğiyle birlikte parka çıktı. Barış Parkı’nda bankta oturan E.S.’nin yanına yaklaşan Emrah T. ile Süleyman E., “Yenge bizi eşin gönderdi. Onun arkadaşlarıyız, seni yanına götürmemizi istedi” diyerek otomobile davet etti. 

İddiaya göre gitmek istemeyen  E.S.’yi kucağındaki bebeğiyle birlikte zorla otomobile bindiren 2 şüpheli, Barış Bulvarı’nı takip ederek, D- 400 Karayolu’na çıktı. Şüpheliler, kavşakta kırmızı ışık yanınca aracı durdurunca, bunu fırsat bilen E.S., bebeği ile araçtan inip koşmaya başladı. Yardım isteyerek koşan genç kadın, bir işyerine sığındı. Şüpheliler ise otomobille kaçtı.

E.S.’nin zorla kaçırılmak istendiğini anlatması üzerine işyeri çalışanları, genç kadına su verip sakinleştirdikten sonra durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve E.S.’nin eşi Yusuf S. geldi. Eşinin sıkı sıkı sarıldığı kızını kucağına alan Yusuf S., E.S.’ye olayı büyütmemesi gerektiğini söyleyip “Şikayetçi değiliz” diyerek eve götürmek istedi.

EŞİNİN BORCU NEDENİYLE KAÇIRMAK İSTEMİŞLER

Adam kaçırmanın büyük bir suç olduğunu söyleyen polisler, olayın aydınlatılması gerektiğini belirterek, genç kadının karakolda ifade vermesi gerektiğini hatırlattı. E.S. ile Yusuf S. Denizli Polis Merkezi’ne götürüldü. Polisin yaptığı araştırmada, E.S.’yi kaçırmaya çalışanlar ile eşi Yusuf S.’nin ticari ilişkisi olduğu anlaşıldı. Yusuf S.’nin borcu nedeniyle eşinin kaçırılmak istendiği öne sürüldü. Polis, E.S.’yi kaçırmaya çalışan Emrah T. ile Süleyman E.’yi telefonla arayıp karakola çağırdı. İki kişi ifade için Asayiş Şube Müdürlüğü’nün Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü.


Avatar Seç KAPAT
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde nesli yok olma riski taşıdığı için korumaya
Sıradaki Haber Bu çiçeği koparmanın cezası 699 bin 245 lira! Kuşadası’nın endemik bitkisi açtı