BEBKA 2015 yılı teknik destek programını başlattı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), bölgesel kalkınma için önem arz eden ve bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracak çalışmalar için kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik teknik destek programını başlattı.

BEBKA 2015 yılı teknik destek programını başlattı

BEBKA’dan yapılan açıklamaya göre, kurum-kuruluşların eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarının karşılanacağı uzman-danışman desteği sağlamaya yönelik olarak açılan toplam 500 bin lira bütçeli teknik destek programı sağlanacak. proje başına 15 bin liraya kadar sağlanacak destek, hizmet alımı yoluyla sağlanacağı belirtildi.

Bu programa, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, teknoloji geliştirme bölgeleri, endüstri bölgeleri, iş geliştirme merkezleri, birlikler ve kooperatifler başvurabilecek.

Başvuru tarihi ile ilgili yapılan açıklamada ise, teknik destek programının 2015 yılı sonuna kadar açık kalacağı ve başvuruların Temmuz-Ağustos, Eylül- Ekim ve Kasım- Aralık aylarını kapsayan ikişer aylık dönemler halinde değerlendirileceği belirtildi.

Programa ayrılan bütçenin belirtilen sürelerden önce kullandırılması durumunda program bütçesinin bittiği internet sitesinden duyurulacak ve yeni başvuru alınmayacak. Programın başvuru rehberine ve daha ayrıntılı bilgiye www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X