BEBKA’dan eğitime teknik destek

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Eğitimde Fasilitasyon’ konulu proje BEBKA (Bursa Eskişehir Bozüyük Bilecik Kalkınma Ajansı) tarafından 2016 yılı teknik destek çağrı döneminde hibe almaya hak kazandı.

BEBKA’dan eğitime teknik destek

ÖMER BİLİK

Söz konusu proje ile ilgili Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi’nde ilçe okul idareci ve öğretmenlerine bilgilendirme semineri yapıldı. Seminerde katılımcıların yapılandırılmış grup çalışması ve tartışma yönetme, grup koçluğu yapma özelliklerinin gelişmesi hedeflendi. Seminerde ayrıca, Hedeflerle Yönetim ve Süreç Yönetimi, Değişim Yönetimi İlişkisi, Liderlik İlişkisi, Performans Değerlendirme Görüşmelerinde Yönetici Anlayışı, Performans Yönetimi Eğitimi, Performans Değerlendirme Eğitimi konularında bilgiler verildi.

YENİ PROJELER

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Müdürlüğümüzdeki AR-GE biriminin organizasyonuyla bu tür projeler üretip, AB’ye şubat ayında birçok proje başvurusu yapmaya hazırlanıyoruz. BEBKA’ya yaptığımız birkaç projeden biri olan Eğitimde Fasilitasyon projemiz kabul oldu. Bu proje ile çatışmayı önlemek, öğrencilerle problemler nasıl çözülür bu anlamda 60 idareci ve öğretmenimize 5 gün süreyle eğitim verdik. Bu projelerin ardından öğretmen ve öğrencilere yönelik çalışmalarımız devam edecek. BEBKA’yla yaptığımız projemizi önemsiyoruz. Bu 60 idareci ve öğretmen belki 600 öğretmeni yetiştirecek. Bunlar bu eğitim seminerleri ile bilgilenip okullarına gidip okullarında kendi öğretmenleri yetiştirecekler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X