Beğendik-Orhangazi kardeşlik köprüsü

Orhangazi’nin kardeş şehirlerine bir yenisi daha eklendi.

Beğendik-Orhangazi kardeşlik köprüsü

NEVZAT OKUMUŞ

 

Bir süre önce alınan Belediye Meclisi kararı ile Orhangazi ile kardeş şehir olan Edirne-Keşan ilçesine bağlı Beğendik Belde Belediyesi’nin Belediye Başkanı Nuran Uslu, beraberindeki isimlerle Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve belediye meclisinin AK Partili üyeleri tarafından misafir edilen Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu ve beraberindekiler, Orhangazi gibi bir ilçe ile kardeş şehir olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Orhangazi ile yakın ilişkiler kurmaya başladıklarını belirterek, “En kısa zamanda Orhangazi’lileri Beğendik’te ağırlamaktan onur duyacağız” dedi. Neşet Çağlayan da Orhangazi’den bir heyetle Beğendik Beldesi’ni ziyaret edip kardeşlik ilişkilerini pekiştirmeyi ve karşılıklı kültür ve gönül alışverişi yapmak istediklerini ifade ederek, bir anı armağanı sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X