Behice Teyzeye Sürpriz Doğum Günü

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi Evde Sağlık Hizmeti Personellerinden Cennet Recepoğlu ile İrfan Yılmaz, Sınırteke Mahallesi’nde yaşayan ve kimsesi olmayan 80 yaşındaki Müşerref İpkin’e (Behice Teyze) sürpriz doğum günü düzenledi.

Behice Teyzeye Sürpriz Doğum Günü

Birkaç yıl önce eşini kaybeden ve hiç kimsesi olmadığı için yalnız yaşayan Müşerref İpkin’e sürpriz doğum günü düzenleyen İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi Evde Sağlık Hizmetleri Hemşiresi Cennet Recepoğlu; “Belediyemizin sosyal hizmetleri kapsamında halkımıza yönelik verdiğimiz sağlık hizmetleri esnasında Behice Teyze ile tanıştık. İğnelerini vurmamızdan dolayı sürekli evine gidip gelmeye başladık. Bu esnada zaman zaman sohbet etme imkanı da elde ettik. Birkaç yıl önce eşini kaybettiğini ve kimsesinin olmadığını öğrendik. 80 yıllık yaşantısında hiç doğum gününü kutlamadığını öğrendiğimiz Behice Teyzemize diğer Sosyal Hizmetler Birimi Personelimiz İrfan Yılmaz ile birlikte sürpriz bir doğum günü hazırlamaya karar verdik. Birkaç dakika da olsa onun yüzünde tebessüm oluşturup yalnız olmadığını hissettirdiysek bu bizlere yeter” şeklinde konuştu. Bugüne kadar hiç doğum günü kutlamadığını ifade eden Müşerref İpkin (Behice Teyze) İncirliova Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti Personelleri Cennet Recepoğlu ve İrfan Yılmaz’In kendisine yaptığı bu sürprizden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X