‘Behiç’le rekabete hazırım’

Bu sözler bu yıl ilk kez Bursaspor formasıyla Süper Lig’de boy gösteren ve A Milli takıma kadar yükselen Emre Taşdemir’e ait.

‘Behiç’le rekabete hazırım’

Bursaspor’un ve A Milli Takımın yeni yıldızı Emre Taşdemir, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi yayın organı Tamsaha dergisine önemli açıklamalarda bulundu. 

Futbola nasıl başladığını anlatan Taşdemir, ‘Kendimi bildim bileli sadece futbol topuyla büyüdüm. Futbola mahallede başlamıştım. Sokakta maç yapmaktan eve girmezdim. Yemeğimi bile annem dışarı getirirdi. 9 yaşında futbol okuluna yazılcaktım. Verdikleri en küçük forma bile üzerime bol gelince beni almadılar. Oturduğumuz yerden taşınıp başka bir okula yazılınca da o okulun futbol takımına girdim. Futbola başlamam böyle oldu’ dedi.

 

Tribünler çok başka

Bursaspor tribünlerinin transferinde etkili olduğunu dile getiren genç yıldız, ‘Türkiye’de en üst seviyede futbol oynayabileceğim beş kulüp var. Birisi de Bursaspor. Bursaspor tribünlerinin coşkusu da bir başka faktör. Taraftarın beğendiği bir oyun tarzım olduğunu ve bunun da Bursaspor tribünleri tarafından olumlu karşılanacağını düşündüm. Bu nedenlerle Bursaspor’u seçtim ve bu tercihimden dolayı da çok memnunum. Bursaspor’da her şeyden önce beklemeyi öğrendim. Yedek kulübesinde beklemeyi öğrenmek, yani sabredebilmek bir futbolcu için çok önemli. Genç yaşımda A Milli takıma çağrılmak beni çok mutlu etti. Milyonlarca kişi arasından sıyrılmak ve Türkiye’yi temsil etmek bambaşka bir duygu’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X