Bekiroğlu’ndan, AK Parti Kurucularına Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin kuruluş sürecinde partide görev alan yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.. Parti yönetici…

Bekiroğlu’ndan, AK Parti Kurucularına Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin kuruluş sürecinde partide görev alan yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.. Parti yöneticileri ile kurucu yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, partililerle sohbet ederek, AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Parti büyüklerinin her zaman tecrübelerinden istifade etmek istediklerini dile getiren Bekiroğlu, “Sizlere minnettarız. Milletin partisi AK Parti’nin bugünlere gelmesinde ve 13 yıl boyunca ülkemize, milletimize hizmet etmesine vesile oldunuz, katkıda bulundunuz. Sizlerle birlikte AK Parti daha nice yıllar bu ülkeye hizmet etmeye devam edecektir” dedi. Kurucu üyeler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bekiroğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X