Bekle beni Bursa

Dün Podyum Davet’te düzenlenen ‘Sürdürülebilir Yaşam Konferansı’na konuşmacı olarak katılan oyuncu İlker Aksum, söyleşi öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı.

Bekle beni Bursa

YAKINDA DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ…

Bugünlerde ‘Poyraz Karayel’ dizisiyle ekrana gelen İlker Aksum, Bursagaz ev sahipliğinde KalDer Bursa Şubesi iş birliğinde düzenlenen ‘Sürdürülebilir Yaşam Konferansı’na konuk oldu.

Bursalılarla buluştuğu söyleşi öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Aksum, ‘Anne tarafım Gemlik’lidir. Yakında Bursa’da çekilecek bir filmde rol alacağım. Romantik bir senaryosu olacak. Yeni projeyi ben de merakla bekliyorum. Yakında daha sık görüşeceğiz’ dedi.

ÖZEL TİYATROLAR ZOR DURUMDA…

‘Poyraz Karayel’in gördüğü ilgiden mutlu olduğunu dile getiren İlker Aksum, özel tiyatroların sorunlarına değindi. Aksum, ‘Bir çoğu ayakta kalmakta güçlük çekiyor. Tiyatrolara destek olmalıyız’ dedi. Söyleşisi sırasında artık iş hayatında özel yeteneklerin öneminin kalmadığını vurgulayan oyuncu, ‘Artık, karşımızdaki yakışıklı mı ya da güzel mi diye değerlendiriyoruz. Varolmak için özel yeteneklere gerek kalmadı’ diye konuştu.

İlker Aksum, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X