Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Belçika’da Bursaspor rüzgarı

Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Şen ile eşi Sevim Orhan Şen’in düzenlediği panele Süha Sidal, Fuat Çapa ve Egemen Bayhan katıldı.

Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Şen ile eşi Sevim Orhan Şen'in

Belçika’daki Bursasporlu Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen ‘Türk Futbolu ve Bursaspor’un Geleceği’ konulu konferans ilginç buluşmalara da vesile oldu.

Dernek Başkanı Bayram Şen ile eşi Sevim Orhan Şen’in öncülük ettiği panel, Brüksel RC Schaerbeek Futbol Kulübü Lokali’nde düzenlendi.

Panele Brüksel Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, eski Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Bursaspor’dan Belçika Ligi’ne transfer olan Egemen Bayhan, Belçika’da yetişen Teknik Direktör Fuat Çapa ve sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Altyapıya önem vermeli

Panele ev sahipliği yapan Bayram Şen, ‘Belçika’da Bursaspor Bayrağını taşımak ve Bursaspor’a sahip çıkmak bizim için çok önemli ve onur vesilesidir.

Bursaspor şampiyon olduğu zaman Brüksel’de büyük bir coşku yaşadık, yaşattık. Ancak şampiyonluklar sürdürülebilinir olmalıdır.

Bursaspor altyapısına önem vermek zorundadır. Bursa bu özelliğini kaybederse,taşıma su ile değirmen dönmez. Nereye kadar transfer yapacaksınız’ diye konuştu. 


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret