Belediye Akademisi ders başı yaptı

Kestel Belediyesince ilçede eğitim ve öğretim hayatına devam eden lise son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Belediye Akademisi üniversiteye hazırlık kursunda, öğrenciler ders başı yaptı.

Belediye Akademisi ders başı yaptı
OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol doğrultusunda hayata geçirilen kurs projesi çalışması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Öğrencilerin üniversiteye hazırlık konusunda sıkıntı yaşamamaları ve en iyi şekilde hazırlanabilmeleri amacıyla tamamen belediyemiz imkanları ile oluşturulan dersliklerimizde öğrencilerimiz ilk derslerine girdiler. Bu yıl ilk olması nedeniyle 160 öğrencimiz ile başladık. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da arttırmak hedefindeyiz. Kültür merkezimiz bünyesinde oluşturulan dört sınıfımızda devam edecek olan kurslarımız için oluşturulan sınıflarımız, tüm donanımları ile eksiksiz olarak oluşturuldu ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X