Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti’ye katıldı.

Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti

Bitlis’te CHP’nin Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, dün düzenlediği basın toplantısında bugün yapılması planlanan miting saatlerindeki değişiklik konusunda partisinin il başkanı Metin Güzelkaya’yı suçlayarak, “Kapalı kapılar ardında kirli oyunlar oynanarak, il başkanı tarafından benim miting saatim DEM Parti’ye satılmıştır. Bunu kabul etmiyorum. Davacı olacağım” dedi.

Kura çekimi sonucu CHP’nin miting saatinin 13.00 ile 15.00 arasında, DEM Parti’nin ise 15.00 ile 17.00 arasında olacağının belirlendiğini ifade eden Soyugüzel, bugün belediye başkan adaylığı ve partisinden istifa ederek AK Partiye geçti. Yaklaşık 300 kişiden oluşan akrabalarıyla AK Parti’ye geçen Soyugüzel’i parti binasında AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi, Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay ve AK Parti önceki dönem Milletvekili Vahit Kiler karşıladı. AK Parti İl Başkanı Köstekçi tarafından parti rozeti takılan Soyugüzel, CHP Belediye Başkan Adaylığı ve partisinden istifa ettiğini söyledi.

Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHPden istifa edip AK Partiye geçti

Soyugüzel’e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X