Belediye başkanına gelen çiçekler satıldı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a gelen çiçekler satıldı. Satıştan elde edilen gelir önceden Gemlik’in girişinde bulunan ve Orhan Veli’ye ait dizelerin bulunduğu tabelanın yapımında kullanılacak. 

Belediye başkanına gelen çiçekler satıldı

Daha önce Gemlik Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından farklı tasarımların halkın beğenisine sunulduğu çalışmalarda en çok oyu alan görselin tabela halinde yaptırılarak olması gereken yere yerleştirileceği belirtilmişti. Beş görsel içinden mavi renklerin ağırlıkta olduğu ve deniz fonuna sahip tasarım binlerce oy alarak Gemlikliler tarafından uygun görülmüştü. 

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiçeklerin çürümesinin önüne geçerek satışın gerçekleştiğini ifade ederken, elde edilen gelirin daha önce Gemlik’in girişinde bulunan ünlü şair Orhan Veli’nin “Gemlik’e doğru denizi göreceksin, sakın şaşırma” sözlerinin bulunduğu tabelada harcayacaklarını hatırlattı. T

abelanın sadece Gemlik Belediyesi tarafından değil, Gemlik’te yaşayan vatandaşların katkılarının olacağını ve bunun memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Sertaslan, “Gemlik’te dayanışma ve yardımlaşma kültürünün oluşmasını önemsiyoruz. Biliyorsunuz ki geçmişte Gemlik’in girişinde olan ve her vatandaşımızın görürken sevindiği tabela son birkaç yıldır eski yerinde yok. Biz de birkaç tasarım yaparak vatandaşımızın beğenisine sunduk. Halkımızın en çok beğendiği tabelayı yakında sattığımız çiçeklerin parasıyla karşılayacağız ve Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın katkılarıyla bunu yapacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X